Меган Фокс дизајнирала доњи веш, па га обукла: Мужу се свиђа

Глумица Меган Фокс постала је заштитно лице бренда "Frederic's of Holywood" и недавно дизајнирала линију доњег веша – а ко други боље може да покаже како стоји него она сама.

Веш је осмислила да, како каже, буде сензуалан и изазован.

„Девојке ће са лакоћом завести сваког мушкарца овим рубљем. Испробала сам већ на свом мужу и свиђа му се“, нашалила се глумица.

На креацијама преовлађују чипка и халтери, а њени пратиоци на Инстаграму нису штедели речи хвале.

„Моја дефиниција лепоте је једноставност, елеганција и сензуалност. Мислим да када је жена у хармонији сама са собом и остаје верна својим принципима и вредностима, онда она једноставно природно зрачи“, истакла је Меган.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво