Стела Макартни креира за децу

Заједнички подухват познате америчке компаније „Геп" и британске дизајнерке Стеле Макартни - колекција за малишане - недавно се појавила у продавницама. Како извештавају британски и амерички медији, прва тура Стелиних модела за клинце је просто „планула".

Британска модна дизајнерка Стела Макартни креирала је колекцију одеће за бебе и децу за чувену амерички робну марку „Геп".

„Обожавамо стил Стеле Макартни, а она, као мајка, разуме шта деца радо носе", каже Пем Волак, представница „Гепа".

Волакова сматра да је „мешавина Стелиног јединственог стила са разиграним и разноврсним дизајном", који одликује брендове „Бејби Геп" и „Геп кидс", резултирала „изузетно забавном" колекцијом.

Колекција Стеле Макартни обухвата моделе за дечаке и девојчице, од „пелена" до 12 година.

Најрепрезентативнији модели из колекције за девојчице су џемпери са одштампаним ликом леопарда, сомотски блејзери, балетске сукњице од тила и кашмирске мајице са капуљачом.

Модели за дечке су „мешавина забавног и практичног", од џемпера са принтовима животиња и стрип јунака, до класичних мантила и капутића кројених по узору на униформе морнаричких официра.

Одећа за бебе је направљена од органског памука и мешавине свиле и кашмира, а модели су једноставни и удобни.

Британски медији извештавају да је интересовање велико и да је прва тура Стелиних креација у „Геповим" продавницама просто „планула".

Домаћица забаве у Њујорку, на којој је колекција представљена, била је глумица Лив Тајлер, а таблоиди пишу да је чак и Анђелина Џоли за своју ћерку Шајло купила неколико Стелиних модела.

Да ли је скупа гардероба коју је за малишане креирала позната дизајнерка (иначе ћерка „Битлса" Пола Макартнија), просудите сами.

Цене на „Геповом" сајту изражене су у америчким доларима. Прерачунато у динаре, кошуље за дечаке и девојчице коштају око 2.400 динара (38 долара), мантили око 5.000 (78 долара), а фармерке око 3.700 динара (58 долара).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво