Пар, непар

Поборници јединствености труде се да чак и сопствена стопала утопле чарапама различитих дезена. Уникатан пар шарених чарапа, у неким случајевима, довољно је „моћан“ да растера таму суморних јесењих дана.

Лева и десна чарапа које изгледају идентично некима могу деловати сувише обично, неинспиративно, па чак и досадно.

Због тога су се произвођачи осмелили и, пратећи захтеве оних којима је преко потребно да се разликују од других, понудили чарапе које се разликују.

Некада се у паковању налази неколико чарапа како би број комбинација био већи и могућности за креирање јединственог стила, у којем важну улогу играју и ти одевни предмети, биле боље.

Уникатан, шарени пар чарапа веселих боја право је освежење, нарочито током тмурних јесењих и зимских дана.

Иако може да делује понекад да је за распарене чарапе довољно жмурећи посегнути за по једном чарапом са два краја фиоке, уметност уклапања различитих стилова, дезена и боја на стопалима ипак је много префињенија.

Без обзира на то да ли су у питању кратке чарапе које једва прекривају скочни зглоб, доколенице или дугачке чарапе, модни стручњаци скрећу пажњу да је неопходно направити некакво правило у „хаосу" различитости које ће облагати ноге.

Цветићи, шаре, ромбоиди, пруге, туфне...безброј је могућности за јединствену, непоновљиву комбинацију.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи