У његовим фармеркама

Пратећи трендове славних лепотица које наизглед случајно обуку фармерке својих мужева или партнера, припаднице лепшег пола могу изгледати сјајно, али и направити понеку грешку. Да би им олакшали избор дизајнери су осмислили модел који одговара и њему и њој.

Kада су заљубљени, младе често обузме неодољива потреба да са вољеном особом деле скоро све - храну, пријатеље, али и гардеробу.

Један од најновијих трендова у свету моде, нарочито међу произвођачима одевних предмета од тексаса, је креирање фармерки које изгледају тако да их могу носити и он и она.

Међутим, иако је тиме девојкама званично "дозвољено" да носе гардеробу својих момака, стилисти упозоравају да то није знак да крену у освајачки поход на њихове ормаре.

Славне даме попут Викторије Бекам и Кејти Холмс познате су по томе што с времена на време, према оцени модних стручњака врло успешно, умеју да „ускоче" у фармерке својих јачих половина.

То не треба схватити олако и обући први пар мушких фармерки које нам се нађу у видокругу.

Мушке фармерке често могу деловати врећасто када их обуче особа којој нису намењене.

Уколико сте у потрази за комотним, али несвакидашњим панталонама у којима ћете се осећати слободно, фармерке мушког кроја су прави избор.

На тренди моделима фармерки које су намењене јачем полу предвиђено је да шав на подврнутим ногавицама буде у висини скочног зглоба.

Будући да су предвиђене да се носе мало спуштеније, готово на куковима, мушке фармерке добро стоје и мршавијим и пунијим девојкама.

Уске мајце или топови, као и обућа са високим потпетицама обезбедиће женствен изглед, а млађе девојке могу изабрати чак и фленелску кошуљу, али су тада неоходне наруквице, огрлице или минђуше и истицање струка каишем.

Шарене чарапе које током хладних дана стидљиво извирују испод широких панталона биће интересантно освежење.

Веома важно је и да панталоне не буду сувише комотне како би се избегао ефекат „џака".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво