Хаљина за све

Шарена или једнобојна, дуга или кратка, хаљина на преклоп је један од ретких одевних предмета који одлично стоји и женама које нису грађене попут манекенки. У формалнијим приликама избором једноставних дезена биће осигурана елеганција.

Без обзира на стил који негујемо, у ормару морамо наћи места за класичну гардеробу попут хаљине на преклоп, саветују модни стручњаци.

Нежна, женствена и увек у тренду, једноставна хаљина на преклоп један је од ретких одевних предмета који добро стоји без обзира на висину, грађу и евентуални вишак или мањак килограма.

Захваљујући чињеници да није потребно уложити много труда да би се правилно уклопила са пропратним детаљима и другом гардеробом, ова хаљина, која подсећа на кимоно, омиљени је комад гардеробе многих жена.

У зависности од прилике, то јест од тога да ли смо се упутили на поподневни коктел, рођендан, свадбу, у оближњи кафић на пиће или на посао, зависиће и избор дужине хаљине, ципела, ташне, накита и фризуре.

Даме које се одлуче за једнобојну варијанту могу спокојно отићи на свечаност где се захтева елеганција, али није обавезно изабрати црну боју - подједнако гламурозно може деловати и црвена, зелена, љубичаста, па чак и нежно жута хаљина на преклоп.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво