Торбица која глуми мушки стомак?!

Дизајнер Албет Пјукис омогућио је мушкарцима да увек „имају“ све пожељнију фигуру која подразумева и опуштенији абдомен. Истовремено, мало којем лопову ће пасти на памет да пивски стомак крије новчаник, мобилни телефон, платне картице...

Торбица која глуми мушки стомак?! Торбица која глуми мушки стомак?!

Упркос томе што се још није појавила у продаји, торбица која изгледа као опуштени мушки стомак изазвала је хаос на интернету.

Лондонски дизајнер Алберт Пјукис вођен идејом да све више жена фигуру коју имају тате види као привлачну, креирао је торбицу која се носи око струка и чини да власник изгледа као да има такозвани пивски стомак.

„Направио сам 'Dadbag' јер очајнички желим да имам тело које је пожељно, али истовремено сам забринут да би то угрозило моје здравље“, објаснио је Пјукис додајући да сада може да „има“ жељену фигуру кад год му затреба, али и да у њој сакрије вредне ствари.

Уколико све буде како је Пјукис планирао, "Dadbag" би требало да буде у продавницама пре Божића.

Торбице ће бити доступне у више нијанси, а по жељи ће се израђивати и са длачицама.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво