Ниске девојке треба да знају ове модне трикове

Немају све девојке манекенску висину, па самим тим не могу пратити ни све трендове који стижу из модних центара или са интернета где их разматрају утицајне блогерке. Модни познаваоци тврде да је могуће бити у тренду и изгледати одлично уз неколико правила које важе за ниже даме.

Када год можете „уштините“ се у струку. Наглашен струк ће учинити да ноге изгледају дуже, па ће и читава фигура деловати издуженије.

Још један трик за визуелно повећање висине је комбинација краће сукње и мање или више шпицастих ципела.

Када је већ о обући реч, нижим дамама неће добо доћи обућа са разним додацима, украсима, па чак ни каишићи. Идеално решење је ципела која открива рис попут класичне салонке.

Очигледно је да ће обућа са потпетицама учинити да будемо више, али постоје и оне припаднице нежнијег пола којима не пријају високе штикле.

У том случају, поручују модни стручњаци, примените правило „И мала штикла је боља од непостојеће“.

Дугачак капут који савршено стоји само је један од трикова који Ким Кардашијан, тренутно најпознатија ниска жена на планети, обилато користи.

Када сте у недоумици бирајте црне ствари јер ништа неће учинити фигуру дужом као што ће то урадити комбинација црних панталона и чизмица.

Заволите уске сукње, оне су сјајан савезник нижих девојака. Немојте никада носити велике торбе јер ћете поред њих изгледати још мање него што јесте, поручују стилисти и додају да ћете на тај начин чувати и кичму јер се нећете савијати под теретом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво