Таласасте усне – нови тренд на помолу?

Припаднице нежнијег пола обично се доста намуче да би прецизно исцртале обрве или накарминисале усне. Уколико „тренд таласа“, који се помаља на друштвеним мрежама, буде заиста завладао светом, девојке ће тек морати да се помуче да би се нашминкале.

Упркос томе што на први поглед изгледа као да је руж нанесен непрецизно, у питању је процес који захтева више времена, пажње, па и живаца.

Овако украшене усне или обрве нису предвиђене за свакодневне активности попут одласка на посао, на факултет или у школу, поручују визажисти. Наравно, уколико овакав артистички приступ улепшавању уопште буде постао популаран.

Све је почело када је једна шминкерка видела фотографију обрва које су имале блиски сусрет са корисником Фотошопа и пренела ту идеју на лице.

Уследило је, како то обично бива, још покушаја од којих су неки завршили на интернету. Таласастим обрвама није требало много да се „прошире“ по друштвеним мрежама, а затим су таласи прешли и на усне.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво