„Икеа“: Овако од нашег тепиха може да се направи огртач за северњаке у „Игри престола“

Рамена Џона Снежног греје кратак крзнени огртач који лако може да се направи од одговарајућег материјала. Да не би губили време (јер „зима је стигла“) обожаваоцима „Игре престола“ шведска компанија „Икеа“ понудила је упутство уз помоћ којег се њен тепих брзо претвара у северњачки огртач.

Главна костимографкиња серије Игра престола Мишел Клаптон недавно је потврдила говоркања да су огртачи за рамена северњака настали од „Икеиних“ тепиха.

„Користимо све што можемо, сечемо, шишамо, додајемо кожне каишеве, прљамо, гужвамо, хабамо да би деловало као да су ношени. То радимо са свим деловима костима, од најмањег до највећег. Желим да публика практично може да осети мирис костима“, објаснила је Клаптонова.

Шведска компанија огласила се убрзо на мрежама и купцима понудила упутство у којем се наводи како се од тепиха прави заштита за рамена какву носе Џон Снежни и Санса Старк.

Ово није прва духовита реакција „Икее“ на друштвеним мрежама. Шаљивих објава било је и када је модна кућа „Баленсијага“ представила ташну која је изузетно подсећала на издржљиву торбу шведског произвођача намештаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се