Штрикане хаљине, топле и модерне

Необавезне, спортске, ексцентричне, елегантне - штрикане хаљине могу да нађу своје месту у било којем од наведених стилова. Осим што су удобне, штрикане хаљине су и веома топле, што је изузетно важно у хладним јесењим и зимским данима.

Топле, удобне и, што је подједнако важно, у тренду - штрикане хаљине су се последњих сезона вратиле у моду на велика врата.

Предност штриканих или, како их неки зову „џемпер-хаљина", јесте и то што изузетно лако могу да се прилагоде различитим приликама - од потпуно ноншалантне, поподневне варијанте, до комбинације за вечерње изласке.

Краће штрикане хаљине могу да се носе и као тунике, преко хеланки или фармерки.

Мала црна (штрикана) хаљина, која прати линију тела, са или без каиша биће одговарајућа тоалета и за најформалнију прилику.

Можете их носити уз све варијатне чизама - до чланка, до колена, преко колена, затим уз балетанке или уз ципеле са високом потпетицом.

Наравно, обућа и пропратни детаљи морају да прате крој и текстуру хаљине.

Баш када је текстура у питању, морате бити нарочито пажљиви, да не бисте изгледали као гомила вунице коју је развукло неко разиграно маче.

То значи, избегавајте сувише крупан рад и превише „длачица", које обично иду уз висок постотак ангоре у нитима.

Дакле, без обзира на то да ли „гајите" необавезан, младалачки стил, ексцентричан, формалан или спортски, у хладним јесењим и зимским данима штрикана хаљина би требало да буде део ваше гардеробе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи