„Та-та пешкири“ су хит ове године

Ерин Робертсон коначно је решила женама проблем знојењa испод груди – пешкир који иде око врата и својим крајевима обухвата груди.

„Било да сте у сауни, теретани или само лешкарите по кући, 'та-та пешкир' је најбољи и најпријатнији пријатељ ваших груди“, написала је америчка дизајнерка.

Осим тога, како каже, сјајна је ствар за труднице и дојиље због меког и нежног материјала, који може да упија млеко.

Најзанимљивије је је њено објашњење зашто је „морала“ да смисли овако нешто.

„Живела сам у Лос Анђелесу и спремала се за први састанак са момком. Када сам изашла испод туша, нисам могла да престанем да се знојим – не због чињенице да је у питању први састанак, већ зато што је мој мали клима-уређај био покварен, а лето већ почело“, написала је Ерин на Фејсбуку.

„Све је било против мене. Покушала сам све: угурала сам пешкирић испод груди, натапкала сам пудер за бебе свуда по себи, чак сам и обукла мајицу и подвукла под груди да упије зној. Пешкирић је изгледао врло чудно, пудер је учинио да изгледам као крофна, а мајица је учинила да се знојим још више.“

„Док сам сушила косу, помислила сам: 'Мора да постоји бољи начин да спречим да ми зној цури низ стомак!' Звучи вам познато?“, наводи даље Робертсонова.

„Отишла сам на састанак и све време размишљала како да решим проблем...“

На крају јој је синуло, а нови „борац против зноја“ је пред вама.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво