Беле комбинације у којима ће Новак и Рафа изаћи на вимблдонску траву

За мање од две недеље, пажња љубитеља тениса широм света биће усмерена искључиво ка Вимблдону који се игра од 3. до 16. јула. Добро је познато да тенисери морају да носе белу опрему, а ево за коју комбинацију су се одлучили Новак Ђоковић и Рафаел Надал.

Новак Ђоковић је Вимблдон освајао 2011, 2014. и 2015. године.

До своје четврте титуле на Вимблдону, Новак ће овога пута покушати да дође у „Лакост“ опреми. 

Рафаел Надал ће покушати да освоји свој трећи најсјајнији трофеј Вимблдона, након што му је то полазило за руком 2008. и 2010. када је бољи био од Роџера Федерера, односно Ђоковића.

Од 2012. године, Надал је у другу рунду пролазио два пута, у првој рунди изгубио једном, док је у четврту рунду прошао 2014 године, где је поражен од стране Ника Кирјоса.

Надал ће покушати да се врати на врх Вимблдона у „Најк“ опреми.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се