Лед и колачи у „Љубавној афери"

Избором необичног амбијента за ревију „Љубавна афера", креаторка Аиша Рамадан изненадила је поклонике моде у Дубаију. Манекенке у женственим моделима прошетале су централним делом клизалишта, а након ревије расхлађеној публици дељени су и колачићи.

Упркос високој спољашњој температури, модна сцена у Дубаиу прилично је расхлађена када је за потребе представљања нове колекције креаторке Аише Рамадан ревија одржена на клизалишту.

Током „Љубавне афере" (како је названа ревија) дизајнерке која ствара у Уједињеним Арапским Емиратима и француске јувелирске куће Викторија Касал, посетиоци су се добро расхладили посматрајући фигуре које је на леду изводила професионална клизачица Наташа Кембел.

Организатори су ипак смислили интересантан начин за подизање температуре - на крају ревије дељени су колачи.

За сваку хаљину колекције Аише Рамадан брижљиво је биран накит француског јувелира, али и одговарајуће ципеле са потписом Маноло Бланик.

Инспирисана балетом, дизајнерка се определила за чипку и друге елементе венчанице. Кратке коктел хаљине од сјајних, ваздушастих материјала цветних мотива неодољиво су подсећале на колаче који су дељени посетиоцима.

Манекенке у женственим хаљинама брзо су се смењивале на писти упркос сандалама са високим потпетицама у сребрним, плавим или златним нијансама.

Како се танке потпетице не „слажу" баш најбоље са ледом, централни део клизалишта из безбедносних разлога прекривен је розе тепихом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво