Издање француске прве даме које је разљутило критичаре

Брижит Макрон, супруга изабраног председника Француске Емануела Макрона, разљутила је модне критичаре одевном комбинацијом у којој је дочекала проглашење изборних резултата, пише „Интернешенел бизнис Тајмс“.

Издање француске прве даме које је разљутило критичаре Издање француске прве даме које је разљутило критичаре

Многи су, наиме, очекивали да ће Брижит изборне резултате дочекати у некој конзервативнијој комбинацији, а она је супротно томе носила лежерне фармерке, плаву блузу и капут с потписом „Луј Витон“, иначе, њен омиљени бренд.

Модни критичари сматрају да је и она требало да буде у неком костиму или хаљини. Ипак, Брижит, иначе 25 година старија од свог супруга, остала је верна себи.

Током целе кампање хвалили су је како негује посебан стил одевања. За разлику од бројних супруга политичара, Брижит Макрон није пала под утицај обавезних женских одела и хаљина.

Она се, чини се, одева на начин како јој у том тренутку одговара, што је заправо чини поприлично необичном првом дамом Француске. Њу уопште не брину тзв. модна правила одевања.

До сада се у јавности појавила и у малој црној хаљини, али и у тренерци и сасвим је сигурно да ће за време Макроновог мандата још који пут изненадити модне критичаре. Њен стил је такав да су они који је подржавају, уверени да ће брзо постати модна икона.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво