Строго забрањено за даме

Иако ће неке познате даме попут Саре Џесике Паркер изгледати заводљиво са кикицама какве има Пипи Дуга Чарапа или у комбинезону од тексаса, већина жена, најблаже речено, деловаће прилично смешно.

Неку гардеробу прерастемо, друга нам се више не свиђа, па престанемо да је носимо, али постоје и одевни предмети које у одраслом добу женска особа не би требало ни да помисли да обуче.

Највећи број припадница лепшег пола зна да се модним стручњацима диже коса на глави на саму помисао на девојку у дугачким чарапама боје која „симулира" нијансу препланулог тена.

Стилисти се слажу да би експериментисање требало препустити неком другом и избегавати, то јест не носити ни случајно комбинезон од тексаса, чак ни у топлини дома, уколико се не ради о боравку на селу.

Хирург пластичар или дерматолог могу некога учинити млађим 20-так година, не и уплитање праменова у кикице какве има Пипи Дуга Чарапа.

Свака дама која је, пре не баш кратког периода, за собом оставила тинејџерске дане деловаће као да очајнички покушава да се врати у време прохујало са вихором.

Још једна од модних „забрана" је гардероба од материјала са експлозијом дугиних боја у хипи стилу.

Уколико није у питању поклон од трогодишње сестричине, такве дезене треба препустити младим бунтовницима и скејтерима.

Са друге стране, торбе, сукње и шешири у пачворк стилу више су него добродошли.

Доколенице које су панталонама или веома дугом сукњом скривене од погледа других показале су се као више него корисне, али оне које стидљиво извирују испод сукње или се „агресивно шепуре" уз мини сукњу нису одговарајући избор за даму од стила.

Жене које воле да носе крзно морају знати да је корисно држати се животињских врста које су нису кућни љубимци. Због тога зечје крзно није одевна опција, поготово ако је неке јарке боје.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво