Меланија Трамп на насловници „Вога“

Култни модни часопис „Вог“ има дугу традицију праћења одевања и понашања првих дама САД, а, према речима уреднице Ане Винтур, Меланија Трамп неће бити изузетак од тога, преноси „Вашингтон пост“.

На насловници најпознатијег модног магазина на планети, чијим се саветима и смерницама води како модна индустрија тако и обичан свет, ускоро ће се наћи и Меланија Трамп.

Без обзира на политику Доналда Трампа са којом се већински не слаже, Ана Винтур каже да ће однос Вога са првим дамама остати непромењен и у случају Меланије.

Вог има традицију праћења првих дама САД и не знам зашто би овај пут било другачије“, рекла је уредница магазина.

Упркос томе што је читаво уредништво часописа прошле године дало пуну подршку Трамповој противници Хилари Клинтон, Винтурова је одлучна да објективно настави устоличену традицију.

„Очигледно нам је свима било да је дошао историјски тренутак за жене. За мене је та одлука била подршка свим женама“, објаснила је уредница.

Чињеница која је посебно занимљива јесте што је Меланија већ красила насловницу Вога 2005. године, када је показала „Диорову“ венчаницу коју је носила на удаји за Доналда Трампа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво