Поглед који осваја

Пут до савршених трепавица може бити трновит. После дефинисања жељеног ефекта, на основу квалитета трепавица и укуса лакше је одабрати праву маскару, тврде шминкери и откривају мале тајне за савршен изглед.

Проналажење маскаре која ће трепавице учинити савршеним може да буде веома напоран и тежак посао. Ту, наравно, не помажу много ни рекламе које обећавају разноразне могуће и немогуће ефекте.

После вешто осмишљених маркетиншких кампања девојке остају у уверењу да сви могу имати густе, дугачке, тамне трепавице, само уколико успеју да пронађу маскару одговарајућег квалитета.

Потрага за идеалном маскаром је и веома лична ствар, али када тачно знамо шта нам треба и који ефекат желимо да постигнемо, све је много лакше.

На основу природног изгледа трепавица, то јест у зависности од тога да ли су дуге или кратке, густе или ретке, стручњаци саветују да се определимо да ли желимо да буду гушће, дуже или и једно и друго.

Тајкође, при избору треба водити рачуна и о томе какаву поруку хоћемо да пошаљемо - благо истакнуте трепавице, природан или тотално драматичан изглед.

Жељена текстура производа је још једна важна ситница о којој треба водити рачуна, јер крајњи резултат умногоме зависи од тога да ли је маскара густа, кремаста или ретка.

На крају треба добро размотрити и каквих боја има на тржишту које би се слагале са бојом очију, али и тена, а ништа мање важна је и одлука о томе да ли ће нова маскара бити отпорна на сузе и кишу.

Додатан опрез неопходан је у случају осетљивих очију, а поједини састојци маскаре могу сметати онима који носе сочива.

Када су основни циљеви утврђени, мало је лакше сузити избор.

Без обзира на то да ли је маскара водоотпорна, за волумен, дужину, дефинисање или извијање, шминкери откривају да за лепе, уредне, дуге и пуне трепавице користе две различита производа.

Најпре се наноси слој за дефинисање и то је прилика да се употреби квалитетна маскара специјализована за издужене трепавице.

Када се први слој добро осуши, за раскошан изглед користи се маскара која обезбеђује густину трепавица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво