Вила од 250 милиона долара – најскупља кућа у САД!

Нова велика вила у луксузној четврти Бел ер у Лос Анђелесу, вредна 250 милиона долара, најскупља је кућа у Сједињеним Америчким Државама.

Вила од 250 милиона долара – најскупља кућа у САД! Вила од 250 милиона долара – најскупља кућа у САД!

Пројекат холивудског грађевинца и тајкуна Бруса Маковског, четвороспратна кућа од око 3.530 квадратних метара, има 12 спаваћих соба, односно апартмана, 21 купатило, пет барова, три кухиње, спа-центар и базен с погледом на Лос Анђелес, али и биоскоп са 40 седишта и куглану.

Маковски је навео да само 3.000 људи на свету може да приушти ту некретнину.

„Пошто сам био на великим јахтама широм света и у прелепој приватној летелици, за мене није имало смисла да људи троше 350 милиона долара на брод, 100 милиона долара на авион, а да живе у кућама које вреде 20 и 30 милиона долара. Зато мислим да, ако ћете да проведете више од 12 сати дневно у дому, он треба да представља најневероватније искуство на свету“, објаснио је Маковски у интервјуу за агенцију АП.

Коментаришући осећај који изазива боравак у тој кући, Маковски је рекао је да је та вила осмо светско чудо и додао да „свака ствар у кући ствара осећај као да сте у рају“.

„Када особа има две милијарде, пет или 20 милијарди долара у банци... Да ли заиста жели да ужива у свакој секунди свог живота, јер ово није проба, већ стварни живот, или жели да само гледа у износ на банковном рачуну?“, одговорио је Маковски на питање зашто би неко потрошио 250 милиона долара на кућу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се