Меланија на инаугурацији у Лореновој креацији

Данима се спекулисало о томе у гардероби ког креатора ће се нова прва дама САД појавити на инаугурацији свога супруга Доналда. Меланија Трамп је данас потврдила вест оних медија који су објавили да ће то бити Ралф Лорен.

У хаљини нежно плаве боје, са којом су усклађени капут од кашмира, рукавице и ципеле, Меланија се пред очима јавности појавила на путу ка бискупској Цркви Светог Јована у Вашингтону, чиме је почела свечаност Трампове председничке инаугурације.

„Било нам је веома важно да одржимо и прославимо традицију стварајући исконски амерички стил за овај тренутак“, саопштила је модна кућа „Ралф Лорен“.

Меланија Трамп је с благо подигнутом косом, дугачким плавим сатенским рукавицама и на високим штиклама поздравила одлазећу прву даму Мишел Обаму у Белој кући. Мишел је носила црвену хаљину кратких рукава.

Иванка Трамп, ћерка новог председника Доналда Трампа, за инаугурацију је одабрала креацију Оскара де ла Ренте, наводи агенција АП.

Трампова ривалка на председничким изборима Хилари Клинтон на свечаности јер била у белом комплету, у панталонама Ралфа Лорена, сличним онима које је носила када је прихватила демократску председничку номинацију, а имала је и бели капут.

Медији су брже-боље Меланијину одевну комбинацију упоредили са оном коју је Џеки Кенеди носила на инаугурацији свог мужа Џона, 1961. године.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво