Премијер Индије у модној колекцији

Хаљином са ликом актуелног индијског премијера модни дизајнер Рохит Митал изненадио је публику на Недељи моде у Њу Делхију. Линију названу „Машта моје супруге" красе веселе боје, лепршави материјали, као и ликови историјских и митских личности.

Врхунац модне ревије на којој је представљена нова колекција младог индијског креатора Рохита Митала представља кратка штампана хаљина са ликом премијера Манмохана Синга.

Премијер на слици, која је коришћена за израду хаљине, носи свој заштитни знак - плави турбан.

„Манмохан Синг је наш лидер у овом моменту и он ме инспирише као човек од акције. Код њега се не завршава све на речима. Људи се са њим поистовећују и зато је он на једном од мојих модела", истакао је Митал.

Према његовим речима, премијер је икона и сваки грађанин Индије му се диви.

„Моја жена га много цени. Тако сам и дошао на ту идеју", објаснио је креатор како је дошао до инспирације.

Колекција која је приказана на Недељи моде у Њу Делхију (Wills Lifestyle India Fashion Week) носи назив „Машта моје супруге".

Лепршави материјали доминирају колекцијом, а живост модела постигнута је избором јарких боја.

Неколико модела нове колекције, осим актуелног председника Владе Индије, красе и ликови других веома важних личности индијске културе попут легендарног краља Викрамадитје, али и митолошких ликова.  

Иако више модела има крој западњачке женске гардеробе, колекција одише традиционалним индијским стилом. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво