Прву даму хоће да облачи Ерера, остали креатори се разбежали

Док је неколико америчких креатора изјавило да не жели да облачи будућу прву даму САД, Каролина Ерера је рекла да би била почаствована када би Меланија Трамп носила неку од њених креација.

Каролина Ерера је о осмишљавању одевних комбинација за супругу председника САД говорила у понедељак увече када је у Линколн центру у Њујорку добила Награду Женског савета за вођство.

Питање ко би могао да креира тоалете за супругу будућег председника САД Доналда Трампа почело је да се поставља у медијима када су дизајнери Софи Телет и Том Форд, који су обоје радили за прву даму Мишел Обама рекли да неће облачити Меланију Трамп која је бивша манекенка.

Ерера, међутим, каже да жели да креира моделе који би били за супругу новоизабраног председника САД.

„Част ми је да облачим прве даме, а то се ради за САД, а не за мене. То је за јавност", објаснила је цењена креаторка. Мишел Обама је такође носила Ерерине тоалете.

Венецуеланско-америчка дизајнерка Каролина Ерера је управо добила признање за 35 година рада у моди.

На уручењу су говорили глумица Еми Росам и комичар Сет Мајерс, а Дајана Рос је одржала мини-концерт.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво