Дефиле „анђела“ у Паризу, у фокусу „фантазија“ од три милиона долара

Магија „Викторијас сикрета“ синоћ је стигла у Париз уз наступе Лејди Гаге, Ленија Кравица, глумца Венсана Касела и многих других. На модном спектаклу најпознатијег произвођача доњег веша највише пажње привукао је грудњак вредан три милиона долара.

Дефиле „анђела“ у Паризу, у фокусу „фантазија“ од три милиона долара Дефиле „анђела“ у Паризу, у фокусу „фантазија“ од три милиона долара

Врхунац вечери је био „фантази бра“, то јест брусхалтер "Secret Fantasy", који је носила 25-годишња манекенка Џасмин Тукс.

Грудњак с хиљадама пришивених драгуља фирме "AW Mouzanna" дизајнирао је Еди Борго, а прављен је ручно, више од 700 радних сати.

„Диван је! Прекривен је белим дијамантима и смарагдима, укупно их има 9.000. Кошта три милиона долара, страховито!", рекла је Џасмин док су јој припремали фризуру.

Објаснила је да је брусхалтер прављен по калупу израђеном по њеној мери. Ипак, пожалила се да је врло тежак: „Има више од 450 карата (100 грама). Притиска ми малко рамена, али вреди то издржати!“.

Ревија, на којој су моделе носиле и манекенке Ђиђи Хадид, Кендал Џенер, али и ветеранке међу „анђелима“ Адријана Лима и Алесандра Амброзио, биће приказана 5. децембра на телевизији у 190 земаља.

Овог пута, на централном годишњем догађају чувене компаније наступали су Лејди Гага, Бруно Марс и The Weeknd.

„Викторијас сикрет“ је америчка фирма за производњу женског доњег веша. Са зарадом од 6,12 милијарди долара 2012. године, та фирма се позиционирала на врх, то јест постала је највећи дистрибутер женског рубља у свету.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво