Мода за помоћ

Креаторка Каролина Ерера, родом из Венецуеле, затворила је шестодневну модну смотру у престоници Доминиканске Републике. Осим елегантних одевних комбинација, Ерера је поштоваоцима модног дизајна представила и хуманитарну акцију „Данас је најбољи дан".

Kолекцијом „Мода за помоћ 2009" (Fashion for Help 2009) венецуеланске модне дизајнерке Каролине Ерере у суботу је затворена „Доминикана мода" Недеља моде.

Седамдесетогодишња креаторка, која је за представљање нове модне линије изабрала престоницу Доминиканске Републике, на крају ревије изашла је на писту и поздравила публику.

Модели јарких, сјајних нијанси, често једнобојни, упркос препознатљивом печату Каролине Ерере, специјалне гошће „Доминикана моде", одишу свежином, елеганцијом и гламуром.  

Како би прикупила средства за програм „Данас је најбољи дан" (Hoy es el mejor dia) Ерера је у Санто Домингу приредила и гала вечеру.

Хуманитарна акција организована је у оквиру националне кампање за борбу против рака дојке „Данас је најбољи моменат" коју је покренула прва дама Доминиканске Републике Маргарита Седено де Фернандез.

Позиву признате дизајнерке одазвали су се креатори са Барбадоса, Хаитија, Јамајке, из Порторика, Тринидада и Тобага, као и представници Шпаније, Колумбије и Чилеа.

Најбоље рангирана доминиканска манекенка Арленис Соса Пена званично је заштитно лице овогодишње Недеље моде у Санто Домингу одржане од 19. до 24. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара