Моника обожава црну чипку

Без обзира на то да ли носи хаљину модерног кроја или се определи за строго одело, Моника Белучи и у шестој деценији, где год да се појави, очара све присутне. Њене одевне комбинације биле су неретко и провокативне, а у томе јој је највише „помагала“ црна чипка.

Моника обожава црну чипку Моника обожава црну чипку

Једна од најлепших жена света, глумица Моника Белучи, и у шестој деценији плени изгледом.

После објављивања фотографије на профилу Monica Bellucci на Инстаграму на којој позира у црној провидној хаљини са чипканим деловима, многи љубитељи моде примећују да се глумица и манекенка често окретала овом материјалу.

И, како познаваоци модних прилика готово једногласно оцењују, много пута је баш због чипке и остављала сјајан утисак. 

Ипак, то не може свакој припадници нежнијег пола да пође за руком јер је неопходно наћи границу између сензуалног, елегантног, а фаталног изгледа и оног који прелази на територију вулгарног. 

Моники је, чини се, то успевало сваки пут.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво