Заводљива Хајди на насловној страни магазина „Шејп“

Немачки супермодел, продуценткиња и водитељка емисије "Project Runway" – легендарна Хајди Клум, краси насловну страну новог броја магазина „Шејп“, на којој се јасно види како је Клумова и даље у завидној физичкој форми.

Хајди као модел ради већ 23 године, а ако је судити према децембарској насловној страни фитнес магазина, њено време још није прошло.

„Имам 43 године, а овим послом се бавим 23 године. Моје тело се променило, родила сам четворо деце, дојила сам их, мој стомак се четири пута растезао и враћао у првобитно стање“, истиче Клумова. Ипак, додала је да је промене потребно прихватити, а она је то учинила.

„Мит да манекенке не једу није истинит. Ми само морамо мудрије да бирамо шта уносимо јер се бавимо овим послом. Волим своје тело јер је моје, немам друго“, додала је манекенка.

Признала је да воли да дизајнира одећу, да је увек била креативна и да се коначно бави послом који је одувек волела. Прво је дизајнирала линију доњег веша, а потом и купаће костиме.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара