Ивана Шпановић је ново заштитно лице „Најка“

Позната српска атлетичарка Ивана Шпановић представила је нову спортску опрему компаније „Најк“, чије ће заштитно лице бити у оквиру кампање "Nike Tech Fleece".

Ивана Шпановић је ново заштитно лице „Најка“ Ивана Шпановић је ново заштитно лице „Најка“

Шпановићeва је прва домаћа спортисткиња која је постала лице глобалне „Најкове“ кампање, и на тај начин се уврстила у екипу најбољих светских спортиста.

„Већ петнаест година се моја свакодневица састоји из напорних тренинга, одрицања и покушаја да увек будем боља и превазиђем већ постављене рекорде. Чињеница да је моју снагу и упорност препознао бренд као што је 'Најк' значи да сам на добром путу“, истиче атлетичарка.

Како је наглашено из компаније, Шпановићева ће тако бити раме уз раме са другим великанима који су уз њихов бренд попут Рафаела Надала, Кристијана Роналда и Кобија Брајанта.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи