Перје и гламур у „Прадиној“ пролећној колекцији

Ретро мантили и светле шаре у духу шездесетих и седамдесетих година 20. века доминирали су у „Прадиној“ колекцији за пролеће/лето 2017. године на Миланској недељи моде.

Перје и гламур у „Прадиној“ пролећној колекцији Перје и гламур у „Прадиној“ пролећној колекцији

Tорбице интензивних боја и свила као најзаступљенији материјал били су саставни део готово сваке одевне комбинације.

Кратке црне и црвене панталоне, као и плисиране дуге и кратке сукње са блузама и капутима дугих рукава, употпуњени разнобојним перјем око зглобова, допринеле су утиску вечног гламура, преноси Ројтерс.

Произвођач луксузне робе, који је тешко погођен глобалним падом у потрошњи, изгледа да се ослања на упадљиве боје и осећај носталгије како би повратио своју срећу у продаји.

Прошлог месеца је предвиђен раст продаје и профита наредне године, уз помоћ побољшане продаје у Кини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи