Наоми главна на „Версаћеовој“ ревији

Италијанска модна кућа „Версаће“ је на Недељи моде у Милану представила одважну женску колекцију, на којој се нашла и популарна манекенка Наоми Кембел као предводница ревије, заједно са моделима Ђиђи и Белом Хадид, Адрианом Лимом и Џордан Дан.

Као што је осмислила и за мушку колекцију, уметничка директорка Донатела Версаће отпочела је ревију за пролеће/лето 2017. ветровкама у зеленим, љубичастим и плавим бојама.

У комплету су се могле видети и хеланке и ранчеви, заједно са хаљинама широког кроја од материјала футуристичког изгледа.

Боје које преовлађују Версаћеовом новом колекцијом су тамнољубичаста и зелена.

У свом ретком појављивању, Наоми Кембел предводила је ревију у спортском издању, са дубоким чизмама на високу потпетицу и ранцем.

Модели су прошетали пистом уз електронску музику на миланској Недељи моде, која се завршава у понедељак, 26. септембра ревијом италијанског бренда „Блумарин“. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво