Спремна за плаже Миконоса

Никол Шерзингер не престаје да се радује томе што је изабрана да „позајми“ глас једном од ликова у „Дизнијевом“ анимираном филму „Моана“. А плаже на Миконосу су савршено место за свакодневне прославе са другарицама.

Овај пут избор је пао на интересантни црвено-бели бикини, а припрема за нови дан на плажи овековечена у хотелској соби.

Треба ли рећи да 38-годишња америчка певачица изгледа савршено у купаћем костиму британске куће "Missguided"?

Резултат је сарадње познатих блогерки за купаће костиме Наташе Оукли и Девин Бругман (A Bikini A Day) и "Missguided"-a. Кошта 28 фунти.

Недавно је Никол на Инстаграму истакла колико јој значи то што „игра“ Сину, мајку главног лика у цртаћу. „Један од мојих снова се остварио“, написала је том приликом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво