Бели двор у бојама бургундијског вина, тамне трешње и карамеле

Светски позната домаћа модна креаторка Роксанда Илинчић одржала је на Белом двору хуманитарну модну ревију за децу оболелу од рака, а у оквиру прославе 25 година модног студија „Клик“.

Бели двор у бојама бургундијског вина, тамне трешње и карамеле Бели двор у бојама бургундијског вина, тамне трешње и карамеле

Ексклузивну добротворну модну ревију организовали су Фондација „ЊКВ принцеза Катарина“, Модни студио „Клик“, из подршку Скупштине Града Београда.

Оснивач и директор модног студија „Клик“ Ненад Радујевић захвалио је присутним званицама на одзиву хуманитарној ревији и Роксанди Илинчић „што је свој рад и популарност посветила деци која су оболела од рака“.

Креације Роксанде Илинчић годинама су избор познатих личности на црвеном тепиху, а публици у Београду Илинчићева је представила колекцију која је приказана на последњој Лондонској недељи моде.

Инспирисана филмом Ноћи портир и радом легендарне фотографкиње Деборе Турбевил, дизајнерка је креирала софистициране, романтичне силуете у боји бургундијског вина, тамне трешње, тиркиз и карамеле.

Ревији су присуствовали престолонаследник принц Александар Карађорђевић са супругом Катарином, у чијем друштву је била и супруга мандатара Владе Србије Александра Вучића, Тамара.

Међу бројним званицама били су и министар спољних послова у техничкој влади Ивица Дачић, директорка за корпоративне и регулаторне послове компаније „Моји брендови“ Светлана Глумац, генерална директорка „Рингиер Аксел Спрингера“ Јелена Дракулић, сликар Драган Циле Маринковић, ТВ ауторка Мира Адања Полак, као и друге личности из јавног и друштвеног живота Србије.

Пре почетка ревије, гостима су певали "Voice chamber choir" и дечји хор „Чаролија“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара