Модном ревијом представљена опрема Србије за Рио

Олимпијски комитет Србије и пољски бренд „4Ф“, на модној ревији у Југословенској кинотеци представили су опрему коју ће српски спортисти носити на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру.

Модном ревијом представљена опрема Србије за Рио Модном ревијом представљена опрема Србије за Рио

Ревији су присуствовале многобројне познате личности, док су специјални гости на писти биле представнице Олимпијског тима Србије, европске шампионке, кошаркашице Дајана Бутулија и Тамара Радочај, као и џудиста Александар Кукољ.

„У име Олимпијског тима Србије и у своје личне име, желим да захвалим нашем партнеру, бренду '4Ф', без кога ништа од овога не би било могуће. Њихова подршка, стручност и предан рад резултирали су изванредном колекцијом на коју смо поносни. Наши олимпијци ће носити опрему врхунског квалитета и верујем да ће се у њој сјајно осећати. Свим представницима Србије у Рију, желим пуно среће, а сигуран сам да ће бренд '4Ф' промовисати на најбољи могући начин – са победничких постоља“, рекао је потпредседник Олимпијског комитета Србије Жарко Паспаљ.

Игор Клаја, директор ОТЦФ, пољске компаније у чијем је власништву „4Ф“, рекао је да је велика част и задовољство коначно представити колекцију Олимпијског тима Србије.

„Олимпијска колекција тима Србије резултат је осамнаестомесечног рада и част нам је и задовољство да је коначно представимо српској јавности. Читава колекција базирана је на националним мотивима Србије и у складу са модним трендовима. Ово је само почетак наше олимпијске авантуре“, рекао је Клаја.

Олимпијску колекцију тима Србије креирао је дизајнерски тим '4Ф', сачињен од двадесетак људи, укључујући графичке дизајнере и стручњаке за модну индустрију и састоји се од три линије (Парадне униформе, опреме за тренинг и опреме за слободно време).

Колекција је употпуњења великим бројем додатака, укључујући и патике, наочаре за сунце, капе, торбе...

Поред Олимпијских игара у Рију, бренд „4Ф“ такође ће бити званична опрема српских олимпијаца на Зимским олимпијским играма у Пјонг Чангу 2018. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи