Кад добра вила донесе хаљину за матурски бал

У мају се паралелно спремају матура и матурско вече, младићи купују прво одело, девојке прву озбиљну хаљину. Озбиљно подразумева и озбиљну цену, што не радује родитеље. Постоји, међутим, решење које је приступачније џепу.

Хаљине као у бутику, само што не морате да их платите. То је могуће захваљујући новинаркама Ани и Весни, али и девојкама које су раде да поклоне своју гардеробу. Будуће матуранткиње од свечане хаљине дели само један клик.

„Слике хаљина су на Фејсбук страни у албуму, дакле, ми ниједну хаљину немамо код куће и оно што је најважније јесте да се девојке, на тај начин, договарају и да то буде транспарентно, да нико не помисли да смо хаљине препродале или не знам шта већ, из тог разлога смо условиле матуранткиње да нам пошаљу неки доказ или документ да су заиста матуранткиње и да то не би отишло у погрешне руке, јер ово је једна хумана акција“, нагласила је новинарка, Ана Павловић Маринковић.

Због спремности да поклоне онима које ни не познају, девојке су назване добрим вилама. Из дана у дан све је више вила, али и хаљина.

„То можда нису њихове матурске хаљине, али то су њихове хаљине које су се носиле једном на њиховом весељу, тако да оне када нам пишу нас и питају да ли могу да поклоне хаљину. Ми само замолимо да нам пошаљу слику да видимо у ком је стању“, открила је новинарка, Весна Законовић Арежина.

Упркос великом избору хаљина, заинтересованих матуранткиња нема много.

„Матура је испит зрелости, је л' тако, и то само нек посматрају као да иду на први састанак и позајмиле су хаљину од другарице. Ово је први састанак са зрелошћу и мислим да треба да покажу да су спремне за тај први састанак“, каже Весна Законовић Арежина.

До сада је подељено педесетак хаљина, али и склопљено неколико пријатељстава.

„Већ су стигли први одговори, како од девојака које су дале хаљину, тако и од оних који су узеле. И то су неке емоције које не могу да опишем – када једна самохрана мајка близнакиња нама напише 'Хвала вам ја радим за 20.000 и ово ми много значи', ево док вам говорим ја се јежим“, истакла је Весна Законовић Арежина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се