Тренди будуће маме

Модни дизајнери последњих година много више воде рачуна о томе да одећа за труднице, осим што је удобна и комотна, буде и тренди. Уколико вас брине цена, ипак постоји начин да омиљене панталоне не остану заборављене у дубини ормара.

Мало будућих мама радује се комплетној промени садржаја ормара током неколико последњих месеци трудноће.

То што током подугачког периода не могу да носе омиљену гардеробу, неке труднице доживљавају као „жртву", у модном смислу, наравно.

На срећу, све је више модних марки које имају линије за даме у благословеном стању. Оно што не радује, поготово у доба кризе, је то што за такве одевне предмете треба поприлично испразнити новчаник.

Решење које ће у исто време задовољити модно захтевне будуће маме и неће их оставити без динара је привремено преправљање омиљених фармерки, панталона, сукњи...

Омиљена мајчица која је готово преко ноћи постала превише кратка не мора остати у дубини ормара.

Једнобојне дугачке мајчице на бретеле ту могу бити више него корисне у „премошћавању" проблематичне дужине, а такође и у комбинацији са омиљеном кошуљом која се носи раскопчана.

Проблем фармерки које су постале превише тесне, решава се тако што се у бочне шавове убаци парченце растегљивог материјала. Исти систем може да се примени и на омиљену сукњу.

Све у свему - не очајавајте! Уз мало маште и у трудноћи можете бити одевени у складу са последњим модним трендовима. Наравно, са мало новца и много маште. Пробајте...

број коментара 0 Пошаљи коментар