„Дрски" апстрактни мотиви

Добрим девојкама које желе гардеробом да истакну дозу дрскости и доминантности, дизајнерка Јунко Шимада предлаже комбинацију широке плетене гардеробе са апстрактним мотивима и корсета психоделичних дезена.

Јунко Шимада наставља да голица машту љубитеља стилизоване гардеробе дизајнирајући моделе „пустињске господарице" и пратеће вртоглаво високе ципеле танких потпетица које неизоставно привлаче пажњу.

Направивши озбиљан искорак у односу на колекцију за јесен 2009. године Шимада је на Недељи моде у Паризу доказала да је веома пожељно комбиновати прецизне геометријске фигуре и природне, не тако строге облике.

Јапанско-француска модна дизајнерка, која од шездесетих година ствара у Паризу, за наредно пролеће предлаже пончо огртаче украшене везом и пространу плетену гардеробу апстрактних дезена.

Став „добре девојке која је постала мало дрскија" постиже се одабиром црних или златних јахаћих панталона, уске црне кожне хаљине, као и свилених корсета и отворених блуза психоделичних дезена, тврди Шимада.

Златне спиралне огрлице, као и оне направљене од коцкица од плексигласа дале су печат шездесетих година 20. века када је само космос био граница могућности, а не тек линија у телевизијском програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво