Зелена хаљина само за смеле

Мало боја је захтевно онолико колико је то зелена. Ситнији комади гардеробе и детаљи могу се лепо уклопити уз мање или више труда, али потпуно зелена хаљина је, најблаже речено, изазов.

Упркос ризику да изгледају као морско привиђење прекривено алгама, многе даме шоубизниса одлучују се за хаљине зелене боје.

Модни стручњаци упозоравају да је изузетно важно знати одабрати праву нијансу материјала јер се зелена гардероба може „пресликати" на лице.

Док зеленооке припаднице лепшег пола могу засијати смарагдним сјајем, неки могу изгледати као да пате од морске болести.

Са друге стране, власница зелене хаљине може изгледати веома елегантно, софистицирано и, што је такође од изузетног значаја, бити најуочљивија на забави.     

Кључ за добар изглед у хаљини јарке боје, тврде познаваоци моде, је у томе како се неко осећа док је носи.

Исто правило може се применити и на светлије нијансе зелене боје које могу бити још теже за комбиновање.

Најважнији савет при одабиру гардеробе у овом случају: уколико је ваш избор зелена, нека то буде зелена за коју је потребна храброст.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво