Мода Гвен Стефани за сваки дан

Нова колекција одеће коју је креирала певачица Гвен Стефани приказана на Недељи моде у Њујорку. Колекцију чини приступачна и удобна одећа, која може да се носи у свим приликама.

Гвен Стефани је првог дана Недељe моде у Њујорку приказала нову колекцију, за сезону пролеће/лето 2010. године.

Ревија је представила нове креације робне марке Л.А.М.Б., коју је популарна певачица основала 2003. године и назвала по свом првом солистичком албуму ("Love.Angel.Music.Baby").

Стефанијева је окупљенима у Милк студију на Менхетну приказала своју препознатљиву мешавину различитих стилова.

"Постоји много ствари које су утицале на ову ревију и послужиле ми као инспирација", каже популарна певачица и дизајнерка.

"На неки начин, ову ревију је инспирисала мода осамдесетих, aли, ипак је главна тема одећа за свачији ормар, тако да су креације свакодневне, удобне и лаке за ношење", објаснила је Гвен Стефани.

На ревији су виђене мајце голих рамена, кратке сукње, хулахопке са линијама и чипком, као и поприлично високе штикле.

Многи модни стручњаци сматрају да је Гвен успела у намери да направи колекцију за свачији орамр и за све прилике.

Приступачности доприносе и релативно ниске цене одеће коју она ствара, пошто најјефтинији артикли коштају испод педесет долара.

Боје, које је користила су већином неутралне: доминирају бела, црна и сива, а њих употпуњавају ватрено црвена, жута и електрично плава.

Коментаришући ревију, модна критичарка Кристал Симпсон је прокоментарисала:"Свиђају ми се и чипка и хулахопке и ципеле. У одећи коју је она креирала, изгледате као девојчица, али неваљала девојчица..."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво