Читај ми!

Нокти намазани, а све тајне на виделу!

Боја лака за нокте показује колико жена обраћа пажњу на детаље, али и шаље велики број порука њеној околини и говори можда и више него што би она хтела. Познаваоци кажу – покажи ми нокте да ти кажем ко си!

Упркос увреженом мишљењу, произвођачи лакова за нокте се при избору боја за предстојећу сезону не воде само актуелним трендовима. Палете се формирају на основу мишљења бројних консултаната и психолога, константно водећи рачуна о циљној групи којој су производи намењени.

Американка Летирс Ајсман важи за водећег стручњака за боје, па многе велике компаније траже њене услуге ради проналажења правог и профитабилног решења које ће понудити тржишту.

Како Ајсманова верује, избор боје је у директној вези са карактером особе. Лаком за нокте говорите много о себи и шаљете несвесну поруку окружењу.

Лакове који имају звездице и шљокице носе динамичне особе које желе да буду примећене, и немају страх од погледа присутних уперених у њих, а сребрне и златне металик лакове воле занимљиве особе склоне изазовима.

За црвенe нијансe одлучују се носталгичне и традиционалне особе, које истовремено желе да скрену пажњу на себе, у сексуалном смислу. Нешто тамнија нијанса, бордо, је обележје жена које воле елеганцију у сваком смислу.

Боју наранџе бирају безбрижне и позитивне особе, док тонове сунца воле оптимистичне жене које на тај начин околини поручују да су срећне и задовољне.

Љубичаста је синоним за креативност, а плава је избор неустрашивих жена које на овај начин одступају од норми и показују да су спремне да експериментишу.

Зелену боју на ноктима радо носе динамичне особе које разним нијансама показују своју енергију и неисцрпну вољу за новим изазовима.

Безбојни или неутрални лак бирају стабилне и поуздане припаднице лепшег пола на које се увек можете ослонити.

Сребрне и златне металик лакове воле занимљиве особе склоне изазовима.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво