Читај ми!

„Блек сабат“ на Ушћу 28. јуна

Једини концерт у југоисточној Европи, како тврде организатори, богови хеви метала „Блек сабат“ одржаће крајем јуна 2012. у српској престоници. Имена гостију биће накнадно објављена.

Легендарна група „Блек сабат" (Black Sabbath) наступиће 28. јуна следеће године на београдском Ушћу, најавио је данас организатор „Авалон продукција".

Београдски наступ, према мишљењу многих, једног од највећих метал бендова свих времена, биће једини концерт у југоисточној Европи, па се у Београду очекује велики број посетилаца из целог региона, али и Европе.

„Блек сабат" ће наступити уз госте чија ће имена бити накнадно објављена.

Капацитет концерта ограничен је на 20.000 посетилаца, док ће цене улазница и почетак продаје бити објављени следеће седмице.

Група је 11. новембра на конференцији за новинаре у Лос Анђелесу, коју је водио Хенри Ролинс, објавила да су се окупили у оригиналној постави на челу са фронтменом Озијем Озборном, те да је у току рад на новом албуму који продуцира Рик Рубин.

То ће бити први студијски албум након 33 године, на коме ће радити оригинални чланови бенда: гитариста Тони Ајоми, певач Ози Озборн, басиста Гизер Батлер и бубњар Бил Вард. Њихов последњи заједнички студијски албум је био Never Say Die из 1978.

На питање Хенрија Ролинса зашто су одлучили да се поново окупе, најбољи метал гитариста по избору магазина „Ролингстоун", Ајоми је одговорио: „То је сад или никад. Одлично се слажемо. Све је стварно добро."

Басиста Батлер додао је да нови материјал звучи попут „старих и највећих 'Блек сабат' химни".

Бенд следеће године креће на велику светску турнеју из Москве где ће 18. маја наступити на Олимпијском стадиону, после чега следе Санкт Петербург, Хелсинки, Стокхолм, Осло, Дортмунд, Праг, Ротердам, Билбао, Париз, Милано и други градови.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво