Читај ми!

Нина добила савете од Чоле

Похвале на рачун песме „Чаробан“ само „пљуште“ после Нинине прве пробе у Диселдорфу и конференције за новинаре на којој је изведена и енглеска верзија нумере. Српска представница на 56. избору за „Песму Евровизије" добила је корисне савете од искусног колеге Здравка Чолића који је пословно у Немачкој.

Представница Србије Даница-Нина Радојичић одржала је у недељу прву пробу у „Арени Диселдорф", где је 10. маја очекује наступ у првом полуфиналу 56. такмичења за Песму Евровизије.

Истог дана у Диселдорфу одржана је конференција на којој су Радојичићева и три пратеће певачице отпевале новинарима и фановима Песме Евровизије своју такмичарску песму Чаробан на енглеском језику, добивши бројне комплименте за композицију ауторке Кристине Ковач. Радојичићева је отпевала и хит Mercy поп певачице Дафи.

Душка Вучинић Лучић, извршна директорка Песме Евровизије Србије, истакла је да је око наступа српске представнице са организаторима све договорено до најситнијих детаља, технички захтеви су договорени и уобличени, што нам даје добру базу за предстојеће полуфинале.

Нина је првог дана боравка у Диселдорфу имала и сусрет са једним од најпопуларнијих певача на нашим просторима Здравком Чолићем, који поводом свог великог концерта борави у немачком граду.

Певач који је 1973. године учествовао у избору за Песму Евровизије разговарао је са Нином и дао јој је неколико практичних савета за сам наступ.

Како је најављено, друга проба српске представнице и конференција за новинаре предвиђени су за 5. мај.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво