Читај ми!

Тајлер пише песме с Џонијем Депом

Ишчекујући објављивање првог соло сингла, али и аутобиографије, вођа „Аеросмита“ открио је да је у прављењу нових песама снаге удружио са Џонијем Депом. Стивен Тајлер као судбоносан тренутак за ту сарадњу наводи пресељење из Бостона у Лос Анђелес.

Вођа „Аеросмита" Стивен Тајлер открио је да пише песме са холивудским глумцем Џонијем Депом, пренео је сајт Диџитал спај (Digital spy).

Познати кантаутор је у једној ТВ емисији испричао да се из Бостона преселио у Лос Анђелес како би се посветио улози члана жирија у ријалити емисији Амерички идол и додао да му је пресељење омогућило да сарађује са звездом филмова Пирати са Кариба.

„Пишем песме с Џонијем Депом. То никада не бих могао да сам остао код куће у Бостону. Он се бави и музиком и ја сам га звао и рекао му да стижем, и да ћемо написати песму заједно. Онда ми је он одговорио да обавезно дођем и да му кажем да ли добро свира песму Seasons of Wither", објаснио је Тајлер.

Песма Seasons of Wither иначе потиче с другог албума „Аеросмита" Get Your Wings из 1974. године.

Тајлер ће 9. маја издати свој први соло сингл у САД, насловљен (It) Feels So Good, а у току су и припреме за нови албум „Аеросмита".

По свему судећи, фронтмен „Аеросмита" извршиће почетком маја праву инвазију на тржиште, али и џепове обожавалаце, јер ће идуће седмице на северноамеричко тржиште стићи и његова аутобиографија Does The Noise In My Head Bother You.

Џони Деп већ годинама слови за једног од најтраженијих глумаца. Био је номинован за Оскара за улоге у филмовима Пирати са Кариба: Проклетство Црног бисера, У потрази за Недођијом и Свини Тод: Паклени берберин из Улице Флит.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво