Читај ми!

Рок фестивал на броду „Колос“

„Блок аут“, „КУД Идијоти“, „Саншајн“, некадашњи гитариста „Мегадета“ Марти Фридмен само су неки од извођача који ће се смењивати на бини сплава „Колос“ 20. и 21. маја. Улазнице за „Колос рок фест“, то јест празник за љубитеље рок, панк и алтернативног гитарског звука у продаји ће бити од 2. маја.

Бивши гитариста метал састава „Мегадет" (Megadeth) Марти Фридмен, алтернативни и панк састави „Блок аут", „КУД Идијоти", „Саншајн", „Атеист реп" и други наступиће на „Колос рок фесту", који ће бити одржан 20. и 21. маја у Београду.

„Идеја догађаја је промовисање рок, панк и алтернативног гитарског звука на необичном месту - броду 'Колос', савршено конципираном ентеријеру за један овакав догађај", саопштио је промотер „Промедија промоушн".

На фестивалу на „Колосу" укотвљеном на Сави, 20. маја увече наступају „Блок аут", „Горибор", „Човек без слуха", „Консекрејшн", „Даркшајнс" и Фридмен, који је са „Мегадет" снимио између осталих албуме Rust in Peace (1990) и Countdown to Extinction (1992).

Другог дана „Колос рок феста", у суботу 21. маја од 20 часова, на сцени ће се смењивати „КУД Идијоти", „Саншајн", „Атеист реп", „Сик пек", „Чикине бомбоне" и „С.У.С".

Култни панк састав из Пуле „КУД Идијоти" ове године прославља три деценије постојања, али су недавно потврдили да ће у наредном раздобљу наступати као трио, због одсуства певача Бранка Чрнца - Тусте који је на лечењу од рака плућа и грла.

Карте се могу купити од 2. маја, по цени од 900 динара по дану. Лимитирани комплет карата за оба дана може се купити по цени од 1.500 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво