Читај ми!

Први соло сингл Стивена Тајлера

Свој први соло сингл за америчко тржиште, певач Стивен Тајлер објавиће 9. маја. Шест дана пре тога у продавницама ће се појавити и његова аутобиографија.

Вођа групе „Аеросмит" Стивен Тајлер издаће 9. маја свој први соло сингл за тржиште САД - песму "(It) Feels So Good", пренео је музички часопис Билборд.

Видео спот за ту песму премијерно ће бити приказан у ТВ емисији „Амерички идол" у којој је Тајлер један од чланова жирија.

Тајлер је у новембру прошле године објавио свој први соло сингл "Love Lives", за потребе јапанског филма "Space Battleship Yamato". Та песма неће бити уврштена у соло албум који Тајлер жели да сними.

Певач је у међувремену почео да припрема албум с „Аеросмитом".

Тајлер ће 3. маја објавити аутобиографију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи