Соло албум певача „Арктик манкиза“

Алекс Тарнер, певач енглеског рок бенда „Арктик манкиз“ издаће први соло албум на којем ће бити нумере снимљене за потребе филма "Submarine". Осим деби соло албума британског музичара, ове године у продавнице стиже и четврто студијско издање „Манкиза“.

Певач алтернативног енглеског рок бенда „Арктик манкиз" (Arctic Monkeys) Алекс Тарнер објавиће у марту дебитантски соло албум.

Композиције са тог албума су музичка пратња у филму Submarine приказаном на овогодишњом Санденс фестивалу независног филма.

Филм је базиран на истоименом роману првенцу аутора Џоа Данторна и говори о 15-годишњем дечаку који се труди да изгуби невиност док се у исто време бори да задржи родитеље заједно.

Дискографска кућа Домино рекордс саопштила је да ће албум у продаји бити од 14. марта, у Британији и Сједињеним Америчким Државама.

„То ће бити одвојено издање од новог албума 'Манкиза'", навео је портпарол дискографске куће алудирајући на четврто студијско издање групе које ће, такође, бити објављено ове године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво