Тако се прави турнеја

Најуспешнију турнеју у години на измаку имао је хард рок бенд „Бон Џови“, који је од концерата зарадио више од 200 милиона долара. Следе „АЦ/ДЦ“, „Ју-ту“, Лејди Гага и „Металика“.

Америчка група „Бон Џови" имала је највише успеха на турнејама 2010. године, показали су подаци публикације Полстар, која прати концертну индустрију широм света.

Џон Бон Џови и његове колеге из бенда су на 135 концерата у 30 држава зарадили 201,1 милион долара од продаје улазница, пренео је Холивуд рипортер.

Аустралијски рок ветерани „АЦ/ДЦ" су другу годину за редом на вицешампионској позицији, пошто су од последње турнеје зарадили 177 милиона долара.

Група „Ју-Ту" која је прошле године била на врху листе по заради са 311 милиона долара, ове године је пала на треће место са 160,9 милиона долара.

Следе Лејди Гага на четвртом месту (133,6 милиона), „Металика" на петом (110,1 милион) и Канађанин Мајкл Бубле на шестом месту (104,2 милиона).

Образовни породични спектакл Шетња са диносаурусима доспео је на седмо место са зарадом од 104,1 милион долара, а следи Пол Макартни на осмом месту са 93 милиона долара зараде.

На претпоследњем, деветом, месту су „Иглси" са 92,3 милиона зараде, а на десетом је бивши фронтмен „Пинк Флојда" Роџер Вотерс са 89,5 милиона долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво