Има времена за старе хитове

Албум „...побићу се задњи пут да видим да л' сам стар“ групе „Лаура 2000“, колекција је модерних верзија хитова највећих звезда домаће поп и џез музике осамдесетих година. Наставак путовања у историју добре музике доноси обраде песама Леа Мартина, Наде Кнежевић и „Корни групе“.

Састав „Лаура 2000" објавио је за „Егзит онлајн" (Exit Online) мини албум „... побићу се задњи пут да видим да л' сам стар". Стари поп хитови најпознатих домаћих извођача осамдесетих година имају ново рухо у виду модерних аранжмана и ремикса.

На издању, доступном за бесплатно скидање са Интернет стране www.exitmusic.tv , налазе се песме Има времена Леа Мартина, Мајко, на шта личи твој син Душана Прелевића, Плачем све због тебe Наде Кнежевић и Иво Лола, револуционарни класик „Корни групе".

На албуму је и нумера која прати стихове ренесансног песника Франческа Петрарке коју потписује „Лаура 2000".

Представници издавачке куће нагласили су да је реч о „екстравагантној поп ретроспективи боље музичке прошлости" и „спој сентимента старих времена, универзалне поп естетике и модерног клупског доживљаја".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво