Реге заљуљао Панчево

На фестивалу реге музике "Reggae Serbia Fest 2010", који је био организован овог викенда у Панчеву, наступило десет извођача из земље и иностранства, међу којима и Asher Selector, Milion Stylez, General Levy и домаће групе „Ајри Еф-Ем" и „Дел Арно бенд".

Овогодишњи "Reggae Serbia Fest 2010" одржан је у петак и суботу у просторијама Студија 21 и Студентског дома Панчево.

На две бине наступили су извођачи из земље и иностранства, а међу њима и Milion Stylez (Шведска/Јапан), General Levy (Енглеска), New Generation и Asher Selector (Швајцарска), као и домаћи састави Ајри Еф-Ем и Дел Арно бенд.

Концерти су се одржавали на две бине, а новина за ову годину је било и организовање радионица „Ди-џеј Фабрика" и „Диџириду радионица".

Предавач у првој радионици био је Asher Selector, док је током друге представљена култура аустралијских Абориџина, историја њихове музике и свирање традиционалног инструмента, диџиридуа.

Организатори Фестивала су Дом омладине Панчево и Културни центар Панчево, а покровитељ је град Панчево.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво