Нова страст на новом албуму

Нови албум Нели Фуртадо, најављен за идућу годину, биће на енглеском језику и, на неки начин, повратак дебитантском "Whoa, Nelly!" из 2000. године.

Канадска певачица Нели Фуртадо најавила је да ће идуће године објавити нови албум.

Нели, која је прошле седмице издала "The Best of Nelly Furtado", компилацију са њеним омиљеним сингловима у последњих 10 година, рекла је да је снимила довољно материјала за нову плочу и да је поново открила страст према певању.

„Тренутно много снимам. У студију сам. Сваки пут када снимам албум, настојим да у њега унесем стварне емоције", рекла је 31-годишња певачица.

„Певам с новом страшћу на новом албуму, са новом љубављу према певању, наступу, драми и уметности. Албум који ћу издати 2011, садржи истинску снагу."

На питање новинара Њујорк поста да ли би могла да упореди нови материјал са нечим што је радила у прошлости, Нели је одговорила да има исту органску и сирову снагу као првенац "Whoa, Nelly!" из 2000. године, на који су утицали Бек и групе „Оејзис" (Oasis) и „Корнершоп" (Cornershop).

Њен последњи студијски албум био је "Mi Plan" са песмама на шпанском језику, издат 2009. Фуртадова је за њега освојила Латино Греми награду на свечаности одржаној прошлог четвртка у Лас Вегасу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво