Наздравимо новом споту Пинк!

Дебеле девојке, скејтери, уличари и геј мушкарци, главни су актери новог спота певачице Пинк којим жели да скрене пажњу на све људе који се на неки начин осећају другачије. Песма "Raise Your Glass" најављује прву компилацију "P!nk's Greatest Hits... So Far".

Енергична поп певачица објавила је спот за сингл Raise Your Glass који најављује њену прву компилацију P!nk's Greatest Hits...So Far.

У овом споту Пинк се бори са матадором у арени, са сумо рвачем, пева на геј венчању, проводи време у скејт парку и дружи се са уличарима.

Видео је контроверзан из више разлога. У њему су приказани мушкарци који се љубе, девојка са вишком килограма како се обрачунава са мршавијим другарицама и жене везаних очију којима мушкарци под маскама црпе млеко којим хране теле.

Такође, певачица се у споту појављује како пије у кревету са рабином у присуству свештеника различитих вероисповести.

По сопственом признању, Пинк је снимила ову песму „како би скренула пажњу на све људе који се на неки начин осећају другачије".

Сама песма је брзог ритма, уз енергични вокал Пинк и текст који лако „улази у ухо".

Албум њених највећих хитова биће се у продаји од 16. новембра. Још увек није познато које песме ће се налазити на албуму, али се међу њима очекују Get the Party Started, There You Go, So What, Sober, Just Like a Pill, Trouble и Stupid Girls.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво