Елтон више није у љубави са музиком

Познати британски музичар Елтон Џон изјавио је да је у фази када више не може да пише песме и додао да су модерни аутори „прилично ужасни“ и да актуелна поп музика више није инспиративна.

Енглески певач Елтон Џон изјавио је да више неће компоновати поп музику пошто га она, како каже, више не занима.

Џон је магазину Џи-Кју рекао да је завршио каријеру писања рок и поп хитова пошто се не може такмичити са актуелним певачима који владају топ листама.

„Видите, имам 63 године. Не желим да будем на Ви-Ејч-Вану (VH1) или Ем-Ти-Вију (МTV). Нећу се такмичити са Лејди Гагом. У фази сам када мислим да више не могу да пишем поп музику. Не могу да седнем и напишем добру рок песму. То је било у реду када сам имао 25 или 26 година, али више није", објаснио је свој став познати музичар.

„Волим да радим мале пројекте какав је онај за Сизор систерс и да се забављам, али не верујем да ће Елтон Џон избацивати нове поп синглове", додао је аутор песме посвећене покојној принцези Дајани Candle in the Wind.

Британски текстописац недавно је изјавио да су модерни аутори песама „прилично ужасни" и да актуелна поп музика „није инспиративна".

За свој хуманитарни рад, Елтон Џон је проглашен витезом од стране краљице Елизабете Друге 1998. године.

Добитник је пет Греми награда до сада, а за песму Can You Feel The Love Tonight коју је писао за Дизнијев цртани филм The Lion King награђен је Оскаром.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво