Ријана, једина девојка на свету

Спот за песму "Only girl (in the world)" који се последњих дана на светским музичким каналима најављује као нови хит лепотице са Барбадоса претходница је њеног новог албума "Loud". Снимци са нестварно лепих локација у околини Лос Анђелеса, одушевили су Ријану, а задовољили су и високе стандарде публике.

Америчка ритам и блуз дива Ријана снимила је спот за песму Only girl (in the world) која ће се наћи на њеном новом албуму Loud.

Сингл који најављује пети студијски албум младе музичке звезде продуцирао је норвешки двојац Старгејт. Са њима је Ријана већ сарађивала више пута, на сингловима попут Unfaithful, Don't stop the music, Hate that I love you (на којем јој друштво прави Не-Jо), Take a bow и друге. Њен последњи велики хит Rude Boy такође носи потпис састава Старгејт.

Музички критичари песму Only girl оцењују позитивно захваљујући брзом темпу, а за Ријанин глас кажу да је заводљивији и јачи него у синглу Don't Stop the Music из 2007. године.

Сама певачица истиче да је одушевљена спотом који приказује предивне пределе и њу као једину особу на тим местима.

„Било је то предивно снимање на лудим местима који се налазе на само пар сати вожње од Лос Анђелеса. Предели изгледају нестварно, као да су са неке разгледнице. Послужило нас је и веома сунчано време које се сјајно уклопило у концепцију", рекла је поп дива.

Судећи према интересовању на Интернету и публика је задовољна резултатима Ријаниног тима. На сајту Јутјуб од 12. октобра спот је погледало више од девет милиона посетилаца.  

Пети албум лепотице са Барбадоса, Loud очекује се 16. новембра, како кажу челници издавачке куће „Деф џем рекордингс".

Ријана је до сада освојила велики број награда, од оних за најбољег дебитанта, преко оних за најбољи женски вокал, па све до награда за албум године. Међу њима, најзначајније су Ем-Ти-Ви и Греми награде.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво